Articles / Brand intro

adidas by Stella McCartney- For den fryktløse atleten

Innovative materialer spesielt utviklet for maksimal ytelse og prestasjon, uten at det påvirker looken

stella 2

Med fokus på kreativitet i treningen, oppfordrer Stella til pleie av både kropp og sinn gjennom bevegelse. Uansett om du foretrekker skogen, fortauet, studioet eller tredemølla, finner du garantert noe som passer for deg i adidas by Stella McCartneys kolleksjon. Vannavstøtende teknologi med solfaktor, 100% resirkulert polyester, superlette Adizero materialer og lekre prints gjør det både gøy, ansvarlig og komfortabelt å trene, uansett sted og vær.Juice-Malene om adidas by Stella mccartney

Samarbeidet med adidas og Stella har vært i vinden siden det ble introdusert i 2004. Jeg mener det skiller seg ut fordi et så globalt og anerkjent merke som adidas, her samarbeider med en utrolig dyktig fashiondesigner. Som prikken over i´en er Stella McCartney selv en miljøaktivist, noe som gjenspeiler seg i hvordan klærne produseres, gjennom blant annet mindre bruk av vann og mindre avfall.

Stella Mccartney setter sitt high-fashion preg på treningsklærne, som gjør det unikt med miks av minimalistiske, feminine plagg, og mer ville kombinasjoner med print og farger. Det gir virkelig en ekstra treningsboost å trene i Stella, og jeg kan føle meg både atletisk, feminin og fresh i antrekkene. Plagg fra Stella kan like godt brukes til en tur i parken, og på kafé og går dermed hånd i hånd med JUICE sitt ønske om å forene aktivitet og mote.