Articles / Brand intro

District Vision – Velg riktig brille

De tekniske løpebrillene som ser så bra ut, at du vil bruke dem på stranda også.

_N5A8674_1-2

Max Vallot og Tom Daly jobbet begge som designere før de falt for løping og meditasjon. Etterhvert ble de såpass oppslukt at de startet sitt eget brand, District Vision, som produserer utøverfokuserte briller og hjelpemidler, spesielt tilpasset løping. Ved å se på fysisk aktivitet med holistisk blikk, handlet ikke lenger treningen bare om å trene, men heller om å bli en del av en overordnet livsstil, en helhet.

Inne i hodet

District Visions skapere ser på løping som en mental aktivitet, hvor det kreves utholdenhet og fokus for å elevere, og arrangerer derfor løpegrupper hvor meditasjon er en stor del av treningen.

På hodet

Alle modeller kommer med justerbar støtte til nesen, og enden på brillestengene kan justeres til foretrukket hold bak ørene. I tillegg leveres alle briller med tilhørende stropp som er håndvevet på en kimonofabrikk i Japan. D+ linsen er utviklet av Polykarbonat som gjør glasset uknuselig og resistent mot riper. I tillegg er glasset vann- og oljeavstøtende, og innsiden er behandlet for å forhindre refleksjon, og dermed skåne øynene.

Brillene fungerer like godt på fottur, på stranda eller på fisketur. De tekniske standardene gjør bare at brillene sitter bedre og gir mer tilbake, uansett gjøremål. De ulike modellene og glassene har forskjellige egenskaper, så vi har laget en oversikt som kan gjøre det enklere for deg å velge riktig brille:

 

Velg blant ulike modeller med forskjellige egenskaper:

Nagata
En ultralett løpebrille i nylon, med titan-konstruksjon og justerbar støtte til nesen. Retro-future look som ser bra ut både på løpeturen og på stranda.

Nagata Black District Sports Yellow

Keiichi Standard
District Visions første modell, utviklet over en to års teknisk testperiode, og testet av profesjonelle løpere. Modellen kommer i en gummi/titan konstruksjon, som gir god støtte på nesen. Klassisk og stilren modell, som passer de aller fleste ansikter.

Keiichi Black District Sky G15

Keiichi Small
Mindre versjon av Keiichi standard. Passer for løpere med smalere ansikt, eller for de som ønsker en brille som dekker mindre av ansiktet. Nesebroen har samme bredde som Keiichi standard.

Keiichi Small Black District Sky G15

Kaichiro Explorer
Gir maksimum komfort under krevende forhold. Forsterkede hengsler gjør brillen enda mer slitesterk.

Kaichiro Explorer Black District Sky G15

Velg glass etter hvor og når du pleier å løpe!

De ulike glassene er spesiallaget for ulike forhold og terreng, så velg glass etter ditt bruksområde.

Black Rose
Det beste valget for skiftende lysforhold! Linsen justerer seg etter lyset og slipper inn mellom 15,6 og 35,15 prosent lys, som igjen gjør glasset optimalt under varierende forhold. Perfekt for terrengløp!

Keiichi Standard Grey District Black Rose

Sports Yellow
Best under forhold med mindre lys. Fargen gjør omgivelsene lysere, mens D+ teknologien gjør brillene uknuselige og motvirker riper. Helt optimal under løpeturer i soloppgang og solnedgang.

Keiichi Standard Black District Sports Yellow

Water grey
Utviklet for fysiske utfordringer rundt vann. Glasset er polarisert og blokkerer alt reflektert lys og direkte solstråler fra en ekstra intens sol. D+ Teknologien gjør brillen vann- og oljeavstøtende og uknuselig. Innsiden er behandlet for å hindre refleksjon, og beskytte øynene.

Keiichi Standard Gray District Water Gray

Sky G15
Maksimal solbeskyttelse som slipper inn 15% lys. Uknuselige, skrape-resistente, vann- og oljeavstøtende og behandlet med et belegg som hindrer refleksjon og beskytter øynene.

Nagata Black District Sky G15

Se alle briller fra District Vision.