Articles / Min trening

Dette motiverer Therese Johaug til å trene på vinteren

JUICE har spurt Johaug hvordan hun finner motivasjon til å trene – også på vinterhalvåret.

 

18077005_1964714227164989_2955446365403389915_o (2)

Det finnes hundre unnskyldninger for å bli under dyna, men bruk heller årstiden til å trene variert og legg grunnlaget for neste sesong. Godt treningstøy som holder deg varm og en løpedate med venner og kjente gjør det lettere å holde treningen i gang.

I sammenheng med det kommende eventet spurte vi Therese noen spørsmål om treningsklær, motivasjon og den kommende intervalløkten.

Jeg blir motivert av å utfordre Meg selv på trening, den fantastiske naturen og friske luften og ikke minst det å jobbe hardt med ting over tid som gir resultater

Hva er viktig for deg når du velger treningstøy?

– Det viktigste for meg er at klærne er av topp kvalitet. Ordentlig treningstøy er essensielt for at jeg skal få den beste økten, det skal ha en god passform, god svettetransport, de skal være varme så jeg ikke fryser og sist men ikke minst, de skal være freshe slik at du føler deg vel, forteller Johaug.

Hva er dine favoritter for å yte maksimalt?

– Mine topp tre plagg for at jeg skal yte maksimalt er ullundertøy og concept jakken og buksen, egentlig alt fra JOHAUG-kolleksjonen.

Den perfekte julegaven

Vi kan ikke annet enn å si oss enig, disse tingene er alle favoritter hos jentene på JUICE og er den perfekte julegaven.

 

Her har Therese På seg Win Baselayer Half Zip. Win Baselayer Half Zip fra Johaug er et myk og deilig baseplagg til din vintergarderobe. Klikk på bilde for å se den i nettbutikken.

Bli med på løpedate med JUICE x JOHAUG

Vi på JUICE ønsker derfor å invitere deg og dine venner til intervaller i slottsparken sammen med selveste Therese Johaug og løpegruppa See You Soon, Oslo.

Mandag 13.november kommer jeg til å kjøre en morsom intervalløkt i Slottsparken, med innslag av noen styrkeøvelser – Gleder meg!

Programmet for kvelden:

Og det gjør vi i JUICE også. Ta med deg en venn eller tre og møt opp, sammen når vi nye høyder med Therese.

  • Oppmøte på JUICE i Karl Johans Gate 23B 18:45
  • Oppvarming med See You Soon og Therese
  • Intervaller med Therese i Slottsparken
  • Vi avslutter i butikken med forfriskninger og 25% på hele JOHAUG kolleksjonen.

Meld deg på her!