Vi bruker informasjonskapsler for å sikre at vi gir deg den beste opplevelsen på nettstedet vårt. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, vil vi anta at du aksepterer alle cookies.

Om oss

Var en livsstilsbutikk som forenete aktivitet og mote. Med en miks av smale og globale merkevarer, var JUICE alternativet til den tradisjonelle sportsbutikken.

Den fysiske JUICE-butikken speilte en nettplattform rettet mot et internasjonalt publikum – dedikert til et kuratert utvalg produkter innen sport- og livsstil.

I samarbeid med over 25 merker, steg JUICE opp i brytningspunktet mellom form og funksjon, og utfordret med det etablerte aktører og industrigiganter. Med et fokus på håndplukkede varer og nye ideer, gikk JUICE vekk fra trenders begrensinger, og forutsigbare markedstendenser. En nytolkning av sportsbegrepet skaper en egen kultur og fellesskap. Dessverre gikk ikke alt etter planen og JUICE’s nettside ble overtatt av oss som ønsker å bruke nettsiden til å teste ulike innholdsstrategier og linke videre til andre nettsteder.